De bjöd till och med på tårta och kaffe efter maten som vi fått med oss från Veronika.

När matchen började var vi med och påkopplade.
Redan i 10:e minuten fångar Sandra upp bollen och drar ett kanonskott i ribban.
Det syntes att det var 2 lag som ville anfalla.
Det ena använde mycket långbollar och jobbade på dessa och det andra försökte mer rulla boll och
komma till avslut.
I den 26:e minuten blir det 1-0 till Hammenhög.
Tyvärr missar vi ett tillbakaspel där vi passar bollen jämte vår målvakt och den rullar retfullt in i mål, självmål.
Precis efter det är vi lite vilsna några minuter, men strax är vi inne i det igen och tar tag i matchen.
Strax innan halvtid har vi två riktigt bra lägen men det vill sig inte fullt ut.

1-0 står sig i halvtid.
Vi pratar ihop oss i pausen och det viktigaste var kvaliteten i vårt passningsspel och
även de gånger vi lägger en längre boll.
När andra börjar har vi en riktigt bra attityd och kvaliteten höjs.
Till slut gör vi också 1-1 i 76:e minuten efter en bra passning av Ronja som hittar Miranda som dribblar förbi målvakten och lägger in bollen.
Sista kvarten är det en konstant press mot Hammenhögs mål och vi har flera bra lägen.
Precis i slutet får vi ett bra frisparksläge strax utanför straffområdet, men tyvärr skjuts den strax utanför.
Vi hinner få ett sista bra läge också, men bollen dras lite över, innan domarna blåser av.

Lite surt att vi bara får med oss 1 poäng i en match där resultatet inte speglar matchbilden.
Sett över hela matchen är vi det bättre laget och Era, Miranda och Alice gör det lite extra bra i matchen.
Bortser vi från att vi inte sätter våra chanser är det en bra match och prestation av oss.

Nu på lördag har vi hemmamatch, igen, och det är Laholms FK som vi tar emot.